(050) 313 35 14

Autorijles Grootegast

Wil je autorijles volgen in Grootegast om snel je rijbewijs te halen? Autorijschool Van der Heide helpt je graag. Wij verzorgen al sinds 1986 rijlessen voor klanten in Noord Nederland. Onze focus ligt op kwaliteit voor een betaalbare prijs. Wij werken met een persoonlijke aanpak en maximaliseren zo de slagingskans van onze klanten. Ons slagingspercentage ligt dan ook boven het gemiddelde.

Autorijles in Grootegast afgestemd op jouw behoeften

Bij Autorijschool Van der Heide nabij Grootegast rijd je altijd in hetzelfde type auto, zodat je niet steeds aan de auto hoeft te wennen. Ook krijg je bij ons autorijles van dezelfde instructeur. Een instructeur die jou de juiste sturing geeft. Bij Autorijschool Van der Heide draait het allemaal om persoonlijke aandacht en samenwerken. Alleen zo ga jij vol vertrouwen het examen in en zul je geheid slagen! Heb je extra ondersteuning nodig, omdat je je (nog) niet zeker voelt in de auto? Wij weten hier raadt mee en geven jou graag de tijd die je nodig hebt.

De autorijles wordt ingepland wanneer het jou uit komt. De instructeur van Autorijschool Van der Heide kan je voor de autorijles ophalen in Grootegast en je na de les weer afzetten. Wel zo makkelijk!

Autorijles voor een betaalbare prijs bij Autorijschool Van der Heide nabij Grootegast

Zoals gezegd bieden we kwaliteit voor een betaalbare prijs. Zo kun je lekker door sparen voor je toekomstige auto, zodat je na het behalen van je rijbewijs ook echt zelf de weg op kunt. Wilt je meer informatie over onze prijzen of wil je een proefles aanvragen in Grootegast? Neem vrijblijvend contact op per mail, telefoon of vul ons contactformulier in.

 

bedrijfsfilm rijschool van der heide

Bel of app mij terug