(050) 313 35 14

Rijlessen Groningen & Marum

Veilig en vertrouwd je rijbewijs halen

Of je nu autorijles of motorrijles wilt volgen, bij Rijschool van der Heide krijg je vakkundig les van ervaren instructeurs en instructrices. Zij leren je stapsgewijs en op een veilige manier rijden, van de eerste kennismaking tot het omgaan met verschillende verkeersituaties. Je ‘lest’ altijd met dezelfde auto/motor en met dezelfde instructeur. Zo raak je snel vertrouwd met het rijden.

Rijlessen in Groningen en omgeving, veilig en vertrouwd

Of je nu autorijles of motorrijes wilt volgen, bij Rijschool van der Heide krijg je vakkundig les van ervaren instructeurs en instructrices. Zij leren je stapsgewijs en op een veilige manier rijden, van de eerste kennismaking tot het omgaan met verschillende verkeerssituaties. Je ''lest'' altijd met dezelfde auto/motor en met dezelfde instructeur. Zo raak je snel vertrouwd met het rijden.

Auto praktijk en auto theorie

Onze praktijklessen zijn zowel geschikt voor beginners als voor mensen die al eerder al autorijlessen hebben gevolgd. Hiernaast geven wij gratis theorieles.

Lestijden

Rijschool van der Heide heeft ruime lestijden, zodat we altijd flexibel kunnen zijn. Rijlessen Groningen en Marum worden gegeven op:

    Maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 21.00 uur
    Zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur.

Rijschool van der Heide is al veren jaren een zeer vertrouwd adres voor auto/ motor rijlessen in Groingen. Het slagingspercentage ligt dan ook hoger dan het landelijk gemiddelde. Onze autorijlssen vinden plaats rondom Groningen en Marum, de examenplaats is Groningen. Je rijdt bij ons altijd in hetzelfde type lesauto: een Peugeot 207. Ook heb je vaste rijinstructeur of rijinstructrice, die je van het begin tot het eind begeleidt naar het felbegeerde rijbewijs.

Proefles aanvragen      

bedrijfsfilm rijschool van der heide

Bel of app mij terug