(050) 313 35 14

Autorijlessen Groningen & Marum

Rijschool van der Heide is al vele jaren een zeer vertrouwd adres voor autorijles. Het slagingspercentage ligt dan ook hoger dan het landelijk gemiddelde. Autorijlessen kan in Groningen stad en in de provincie Groningen op de volgende plaatsen. Autorijlessen kunnen worden gevolgd in Marum, Tolbert, Niebert, Peize, Haren, Zuidhorn, Hoogkerk, Hoogezand en Zuidbroek.
(Overige plaatsen in overleg)

Autorijlessen per uur of pakket

Je hebt 60 minuten les voor maar € 40 per uur. Zo’n vol uur is efficiënter, omdat je meer onderdelen kunt afhandelen en daardoor sneller leert. Je kunt ook kiezen voor een spoedpakket: je betaalt dan een totaalprijs van maar € 1.390,- voor 29 rijlessen plus het praktijkexamen en de Eigen verklaring. Voor dit pakket is het wel nodig om eerst een intakeles te nemen, zodat we je beter kunnen adviseren.

Service

Wij halen je meestal thuis op en brengen wij je natuurlijk ook weer thuis. Maar je kunt ook afspreken dat we je ophalen op school, bij het station e.d. Als je wilt is het mogelijk om met zijn tweeën les te nemen. Naast de praktijklessen bieden wij gratis theorieles. Verder regelen wij de aanvraag voor het praktijkexamen en indien gewenst het theorie-examen (zie ook rijles tarieven).

 

Autorijlessen-Groningen

 De belangrijkste tarieven op een rij:

  • Per rijles: € 40,- (lesuur = 60 minuten)
  • Pakket: € 1.390,- 
    (29 lesuren, praktijkexamen en Eigen verklaring, excl. intakeles)

Rijschool van der Heide is al vele jaren een zeer vertrouwd adres voor autorijlessen in Groningen. Het slagingspercentage ligt dan ook hoger dan het landelijk gemiddelde. Onze autorijlessen vinden plaats in en rond Groningen en Marum, de examenplaats is Groningen. Je rijdt bij ons altijd in hetzelfe type lesauto: een nieuwe VW Polo. Ook heb je een vaste rijinstructeur of rijinstructrice, die je van het begin tot het eind begeleidt naar het felbegeerde rijbewijs.

bedrijfsfilm rijschool van der heide

Bel of app mij terug