(050) 313 35 14

Autorijschool Hoogezand

Voor een betrouwbare en kwaliteit autorijschool Hoogezand ga je naar Rijschool van der Heide. Hier kun je terecht voor het volgen van rijlessen tegen een scherp tarief. De rijlessen worden gegeven door onze enthousiaste en goed opgeleide instructeurs en instructrices en met een slagingspercentage hoger dan gemiddeld, is Van der Heide de autorijschool in Hoogezand die jij zoekt.

Bij deze autorijschool in Hoogezand volg je rijlessen tegen een scherp tarief

Rijschool van der Heide is opgericht in 1986. Hierdoor zijn we al jarenlang het vertrouwde adres voor rijlessen in de omgeving van Hoogezand. Je eigen rijinstructeur leert je op een persoonlijke manier verantwoord en veilig rijden. Als rijschool Hoogezand zorgen wij ervoor dat je zelfverzekerd en met een plezierig gevoel de weg op gaat. Met de juiste persoonlijke begeleiding krijg je bij autorijschool van der Heide op een prettige en passende manier rijles.

Ga naar Rijschool van der Heide als betrouwbare autorijschool in Hoogezand

Als autorijschool Hoogezand halen we je op een handige plek op, of dat nu bij je thuis is, op station, werk of op school. Je krijgt rijles in je vaste lesauto waarin je ook je praktijkexamen zult uitvoeren. Eenmaal klaar voor je praktijkexamen? Voordat je deze mag doen, moet je eerst je theorie-examen hebben gehaald. Van der Heide als autorijschool Hoogezand biedt gratis theorielessen aan in Marum, waarmee je de theorie kunt oefenen en de theorie-examen snel kunt halen.

bedrijfsfilm rijschool van der heide

Bel of app mij terug