(050) 313 35 14

Rijles Leek

Ben je op zoek naar een rijschool voor het halen van je autorijbewijs of motorrijbewijs? Bij Autorijschool Groningen & Marum van der Heide kun je je autorijbewijs of motorrijbewijs halen. Dankzij onze lesmethode kun je snel je rijbewijs halen, maar uiteraard is snelheid alleen niet het belangrijkste. Het gaat er vooral om dat je uiteindelijk veilig de weg op kunt gaan. Bij ons ligt het slagingspercentage hoger dan gemiddeld en we behoren dan ook tot de betere rijscholen van Groningen.

Autorijschool Leek

Voor autorijles en motorijles ben je bij Rijschool van der Heide goed. Als het om de autorijlessen gaat rijd je altijd in dezelfde type lesauto, zodat je het voertuig snel onder de knie krijgt. We halen je thuis op en rijden dan op wegen waar je tijdens het praktijkexamen ook zult rijden. Dit is een belangrijk aspect want zo raak je vertrouwt met de diverse (examen)wegen.

Theorielessen

Voor het volgen van theorielessen ben je bij ook goed. Wij geven gratis theorielessen zodat je snel je theorie hebt gehaald en, als het om de theorie gaat, klaar bent voor het examen. We raden je aan om zo snel als mogelijk de theorie te halen. Tijdens de rijlessen zul je hier profijt van hebben, omdat je bekent bent met de borden en verkeersregels.

Contact opnemen

Voor meer informatie kun je telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Of je nu je autorijbewijs wilt halen of je motorrijbewijs; bij ons kun je in elk geval terecht voor rijlessen voor een scherpe prijs!

bedrijfsfilm rijschool van der heide

Bel of app mij terug