(050) 313 35 14

Rijschool Boerakker

Ben jij op zoek naar een rijschool in Boerakker voor het volgen van rijles? Bij Van der Heide als rijschool Boerakker volg je rijles tegen een scherpe prijs en van goede kwaliteit. Je krijgt hierbij goede begeleiding van je eigen rijinstructeur, in je eigen vaste lesauto. Ook je rijexamen voer je uit in deze auto, zodat je praktijkexamen kunt uitvoeren in de auto waarin jij gewend bent om mee te rijden. Naast autorijles kun je bij Van der Heide als rijschool Boerakker terecht voor het volgen van motorrijles.

Rijles tegen een scherp tarief bij rijschool Boerakker voor auto of motor

Van der Heide als rijschool Boerakker is opgericht in 1986 en is de expert op het gebied van rijlessen. De ervaren en enthousiaste instructeurs en instructrices geven je bij het volgen van rijles bij rijschool Boerakker de juiste begeleiding waarmee je snel en gemakkelijk leert autorijden. Door onze ervaring en kennis op gebied van rijles hebben wij een hoger slagingspercentage dan gemiddeld. Je volgt autorijles of motorrijles tegen een erg scherp tarief. Dit maakt Van der Heide als rijschool Boerakker jouw adres voor het volgen van rijlessen.

Bij Van der Heide als rijschool Boerakker volg je gratis theorieles

Naast persoonlijke begeleiding, het hoge slagingspercentage en de scherpe tarieven, biedt het kiezen voor ons als rijschool Boerakker nog een extra voordeel, namelijk het volgen van gratis theorieles. Om je rijbewijs tijdig te halen, is het op tijd leren van de autotheorie of motortheorie belangrijk. In Marum organiseren wij gratis theorieles waardoor je je goed kunt voorbereiden op je theorie-examen. Je kiest voor Van der Heide als rijschool Boerakker voor goede begeleiding om je rijbewijs snel en veilig te halen.

bedrijfsfilm rijschool van der heide

Bel of app mij terug