(050) 313 35 14

Rijschool de Wilp

Bekende rijschool in de Wilp is Autorijschool Van der Heide. Opgericht in 1986 zijn wij reeds jarenlang ervaren in het geven van kwaliteit rijlessen. Als rijschool voor de Wilp staan we voor een hoger slagingspercentage dan gemiddeld bij zowel autorijden als motorrijden. Onze ervaren instructeurs geven je goede persoonlijke begeleiding en geven je duidelijk advies zodat je op een verantwoorde en fijne manier leert autorijden.

Ervaren rijschool de Wilp voor rijles tegen een scherp tarief

Als rijschool voor de Wilp bieden wij rijlessen voor zowel auto als motor tegen bijzonder scherpe tarieven. Een uur autorijles kost slechts € 37,- en daarbij staat een uur rijles voor de volledige 60 minuten. De scherpe prijs zegt niets over de kwaliteit, als rijschool voor de Wilp hebben wij namelijk een hoger slagingspercentage dan gemiddeld. De rijles wordt gegeven door je vaste rijinstructeur of rijinstructrice en in een vaste lesauto, waar je ook tijdens de praktijkexamen in zal rijden.

Rijles bij rijschool de Wilp met enthousiaste en ervaren instructeurs

Voordat je je praktijkexamen mag uitvoeren, dien je van tevoren je theorie-examen te hebben gehaald. Om alle regels te leren kennen is goed en op tijd leren belangrijk, wat niet voor iedereen even gemakkelijk is. Als rijschool voor de Wilp bieden wij de unieke mogelijkheid voor het volgen van gratis theorieles. Op een leuke manier leren autorijden, onder begeleiding van een fijne instructeur én bovendien tegen een laag tarief; dat is waar Autorijschool Van der Heide voor staat. Als rijschool voor de Wilp en omgeving helpen wij jou om snel en goed je rijbewijs te halen.

bedrijfsfilm rijschool van der heide

Bel of app mij terug