(050) 313 35 14

Rijschool Eelde

Wanneer jij op zoek bent naar een rijschool in Eelde, is Autorijschool van der Heide de rijschool die je zoekt. Reeds jarenlang bekend als rijschool voor Eelde en omgeving, kun je hier terecht voor het snel halen van je rijbewijs. Autorijschool van der Heide staat voor persoonlijke aandacht zodat je verantwoord en veilig leert rijden. We proberen je om in één keer te laten slagen voor je rijbewijs.

Autorijschool van der Heide is de rijschool in Eelde die jij zoekt

Als rijschool Eelde vinden wij het belangrijk dat je geen onnodig hoge kosten maakt voor rijlessen. Dit is de reden waarom je bij ons lessen kunt volgen tegen een scherp tarief. Volg losse rijlessen of kies bij ons als rijschool Eelde voor een heel lespakket waarbij de kosten van de 29 lessen, praktijkexamen en Eigen verklaring zijn inbegrepen. Dit bovendien tegen een extra voordelig tarief. Bij Autorijschool van der Heide werken verschillende ervaren instructeurs. Jij krijgt autorijles in een vaste lesauto van je eigen vaste instructeur of instructrice. Door goed advies leer jij op een goede manier en met plezier autorijden.

De rijschool in Eelde voor het snel halen van je rijbewijs

Als rijschool Eelde bieden we gratis theorielessen aan en kun je bovendien oefenboeken en oefen-cd's aanschaffen. Wanneer jij er klaar voor bent, kun je een afspraak maken bij het CBR. Wij adviseren je om tijdig te beginnen met het bestuderen van de theorie zodat je de kennis van de verkeersregels goed in de praktijk kunt brengen en je rijbewijs des te sneller kunt gaan halen. Als rijschool Eelde ben je bij ons op het juiste adres voor zowel autorijles of motorrijles.

bedrijfsfilm rijschool van der heide

Bel of app mij terug