(050) 313 35 14

Rijschool Harkstede

Jouw rijschool in Harkstede is ervaren Autorijschool van der Heide. Met het geven van duidelijk advies willen wij je goed begeleiden zodat jij met zekerheid en plezier de weg op gaat. Met een hoog slagingspercentage en rijlessen tegen scherpe tarieven, zijn wij de rijschool in Harkstede die jij zoekt.

Ervaren en erkend rijschool in Harkstede is autorijschool Van der Heide

Opgericht in 1986 zijn we als rijschool al jaren een begrip in Harkstede en omgeving. Naast het volgen van autorijles kun je ook motorrijles bij ons volgen. Bij autorijles halen we je op bij jou thuis, op het station of bijvoorbeeld je werk en zetten we je weer op dezelfde plek af. Wanneer je goed en veilig rijdt, kan de datum voor je praktijkexamen worden aangevraagd. Wel moet je voor de praktijkexamen je theorie-examen hebben gehaald. Van der Heide als rijschool voor Harkstede biedt hierin extra ondersteuning door het geven van gratis theorieles in Marum. Als rijschool Harkstede bieden we de volgende voordelen:

  • Rijlessen tegen een scherp tarief
  • 60 minuten autorijles voor € 37,-
  • 60 minuten motorrijles voor € 41,-
  • Persoonlijke begeleiding door vaste instructeur
  • Slagingspercentage hoger dan gemiddeld
  • Gratis theorieles

Goed en veilig leren rijden bij Rijschool Harkstede Van der Heide

De scherpe prijs voor rijles gaat niet ten koste van de kwaliteit. Het goed en snel behalen van je rijbewijs is zowel prettig voor jou als goed voor ons bedrijf. Wij bieden je goede persoonlijke begeleiding door een vaste instructeur of instructrice die je duidelijk advies geeft waarmee jij goed en verantwoord leert rijden. Voor het snel en veilig halen van je rijbewijs zijn wij de rijschool in Harkstede die jij zoekt.

bedrijfsfilm rijschool van der heide

Bel of app mij terug