(050) 313 35 14

Rijschool Slochteren

Ben jij op zoek naar een rijschool in Slochteren voor het volgen van autorijles of motorrijles? Dan is Rijschool van der Heide de rijschool in Slochteren die jij zoekt. Wij bieden de mogelijkheid om snel en veilig je rijbewijs te halen. Met rijlessen van hoge kwaliteit tegen een erg scherpe prijs zijn wij de rijschool in Slochteren voor het volgen van rijlessen.

Rijles bij rijschool Slochteren met een hoog slagingspercentage

Opgericht in 1986 staan wij al jarenlang bekend als rijschool voor Slochteren en omgeving. Bij ons krijg je rijles van één van onze ervaren en enthousiaste instructeurs of instructrices. Je vaste instructeur of instructrice geeft je persoonlijke begeleiding tijdens de rijles. Onze ervaring en goede begeleiding, maakt dat wij een hoger slagingspercentage hebben dan gemiddeld. Om te kijken of wij de rijschool in Slochteren zijn die bij jou past, bieden we de mogelijkheid een proefles bij ons te volgen.

Persoonlijke begeleiding bij rijschool Slochteren voor goed en veilig rijden

Wanneer je last heb van faalangst of examenvrees, bieden we als rijschool Slochteren hierbij de juiste ondersteuning. Onze ervaren rij-instructeurs kunnen je speciaal begeleiden om je zelfverzekerd te laten rijden zodat je met plezier de weg op gaat. Daarnaast kun je bij ons terecht voor het volgen van opfrislessen wanneer je een tijd niet tot nauwelijks hebt gereden. Wij bieden als rijschool Slochteren de juiste begeleiding waarbij je veilig leert rijden en snel je rijbewijs kunt halen.

bedrijfsfilm rijschool van der heide

Bel of app mij terug